Om mig

Jag heter Elin Klar och jag drejar bruksföremål i stengodslera, såsom koppar, skålar, fat, pajformer och ljusstakar m.m.

Jag strävar efter att göra vacker keramik som kan användas dagligen. Alla bruksföremål är drejade och handgjorda i stengodslera, vilket innebär att keramiken är hållbar och tål diskmaskin, ugn och micro.

Jag använder mig av en ganska lugn och naturlig färgskala och tycker om när leran framträder i keramiken, ibland som rå och oglaserad eller genom mönster och på kanter.

Jag är utbildad till keramiker vid Karlskoga folkhögskola och Formakademin i Lidköping. Efter att ha varit lärling och jobbat som kursledare i keramik har jag nu förverkligat min dröm om en egen keramikverkstad. Den finns i mitt hus i Dyvelsten utanför Forshaga, där jag bor med min familj.

Kontakt och försäljning

Hemsidan är under uppbyggnad och jag planerar att öppna en webbutik inom kort. Innan dess går det bra att beställa keramik genom att ta kontakt via telefon eller e-post, keramik kan då även skickas mot portokostnad.

Min verkstad och butik finns i Dyvelsten i Forshaga. I dagsläget har jag inga fasta öppettider men ni är varmt välkomna att komma förbi om ni hör av er innan så att jag säkert är där.

Min keramik finns till försäljning på Konsthantverkarna i Karlstad och Gula Huset i Forshaga.

 

Telefonnummer: 076-210 49 31

E-post: elin.klar@hotmail.com

 

Adress till verkstad och butik:

Dyvelstensvägen 18

667 30 Forshaga

 

 Innehar F-skattsedel.

Organisationsnummer: 8707116268

Elin Klar Keramik